menu Меню
Кафедра спеціальної та інклюзивної освіти
Навчально-наукового інституту педагогіки і психології
Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка

ІІ етап ХІІІ Всеукраїнської (з міжнародною участю) студентської олімпіади зі спеціальності 016 Спеціальна освіта

23-24 березня 2017 р. в Сумському державному педагогічному університеті імені А. С. Макаренка відбувся ІІ етап ХІІІ Всеукраїнської (з міжнародною участю) студентської олімпіади зі спеціальності 016 Спеціальна освіта. Організацію і проведення Олімпіади здійснювала кафедра корекційної та інклюзивної освіти Навчально-наукового інституту педагогіки і психології.

Участь в Олімпіаді прийняли 37 учасників з 15 вищих навчальних закладів України, 1 – закордонний учасник. Активну участь у ньому брали студенти Навчально-наукового інституту педагогіки і психології, представивши 2 наукові роботи.

За результатами виконання тестових завдань і захисту наукової роботи на тему „Шляхи індивідуалізації навчання в інклюзивному навчальному закладі” дипломом ІІ ступеня нагороджена магістрантка спеціальності „Спеціальна освіта” Прихожай Юлія (науковий керівник – к.пед.н., доцент кафедри корекційної та інклюзивної освіти Л. О. Прядко). Грамотою за наукову сміливість при захисті наукової роботи на тему „Альтернативна комунікація як засіб розвитку мовленнєвої діяльності розумово відсталих учнів початкових класів із тяжкими порушеннями мовлення” нагороджена магістрантка спеціальності „Спеціальна освіта” Бодарєва Марія (науковий керівник – к.пед.н., доцент кафедри корекційної та інклюзивної освіти О. В. Боряк). Вітаємо переможницю та її наукового керівника, бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності.

 

 
відеорепортаж_Всеукраїнська олімпіада 2017

 

Перемога у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з корекційної та соціальної педагогіки 

29 березня 2017 року у Київському університеті імені Бориса Грінченка відбувся ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у галузі „Корекційна та соціальна педагогіка”. Конкурсна комісія заслухала виступи 15 студентів-фіналістів. Результати наукового дослідження презентувала магістрантка Навчально-наукового інституту педагогіки і психології спеціальності „Спеціальна освіта” Павловська Алла. Її нагороджено дипломом ІІІ ступеня за роботу „Активізація пізнавальної діяльності розумово відсталих дітей методом „Сторітеллінг” (науковий керівник – к.пед.н., доцент кафедри корекційної та інклюзивної освіти Ю.М. Косенко). Вітаємо переможницю та її наукового керівника, бажаємо подальших успіхів у науковій діяльності.

 

Календар подій